30-års jubileum for OL-effektene

Det er i dag 30 år siden OL på Lillehammer! Det ble produsert svært mye effekter og ikoniske klær som ble laget spesielt til OL 94 – og det er en økt interesse for dette på FINN.

Bruktekspert og leder i FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

På Torget kan man finne det meste og akkurat nå ligger det nærmere 2000 annonser med ulike klær og effekter fra OL på Lillehammer, forteller bruktmarkedsekspert kathrine Opshaug Bakke i FINN.

– Vi ser på FINN torget at salg og kjøp av brukte klær øker hele tiden. 90-talls trenden har vært i motebildet en god stund og nå ser det ut til at også effekter og klær fra Lillehammer-OL trender på bruktmarkedet, sier Opshaug Bakke.

Selg nå

– Har du noen fysiske minner fra OL på Lillehammer liggende i bod, på loft eller i kjelleren som ikke har blitt brukt siden 1994, så bør du selge det nå. Det søkes nemlig mer på OL effekter og klær enn noensinne. Fra 2200 søk årlig i 2017, så var det over 10100 søk på dette i 2023 – noe som betyr en økning på over 350 prosent, forteller bruktmarkedsekperten.

Eksempler på annonser med klær og effekter som ligger på FINN er alt fra yttertøy, capser og gensere til termoser, bager og dukker. Det finnes også en del samleobjekter som for eksempel pins, sølvmynter og servise.

Hva med å kle deg ut som maskotene Kristin og Håkon?

En hel funksjonær-pakke med ikoniske klær

Den klassike OL-genseren

Gavetips til barna

Gardiner ingen andre har

Alle annonsene for klær og effekter fra OL på Lillehammer kan du se HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *