BY-avisene våre samarbeider med idrettslagene der du bor

Nylig inngikk vi avtale med Åssiden Idrettsforening. Det har ført til at ÅIF har fått sin egen side på lokalsiden for Åssiden i BY Drammen, se her: https://byavisadrammen.no/aassiden/. Her kan ÅIFs daglig leder, samt trenere og lagledere legge inn innlegg som da blir synlig for alle. Det kan være kampreferater, noe morsomt som skjedde på trening, informasjon om nye trenere, forhåndsmelding av arrangementer, referat fra arrangementer, nyttig info for foresatte, historikk fra foreningen og mye, mye annet.

Nylig inngikk vi avtale med Åssiden Idrettsforening. Det har ført til at ÅIF har fått sin egen side på lokalsiden for Åssiden i BY Drammen, se her: https://byavisadrammen.no/aassiden/.

Her kan ÅIFs daglig leder, samt trenere og lagledere legge inn innlegg som da blir synlig for alle. Det kan være kampreferater, noe morsomt som skjedde på trening, informasjon om nye trenere, forhåndsmelding av arrangementer, referat fra arrangementer, nyttig info for foresatte, historikk fra foreningen og mye, mye annet.

Gode penger i klubbkassa

Samtidig gir vi foreningen mulighet til å tjene gode penger. ÅIFs medlemmer skal selge abonnement til private som en del av avtalen. Det betyr penger i kassa for foreningen, og abonnenter til oss. For hvert abonnement de selger, får foreningen 300 kroner. I tillegg betaler vi 10 prosent av de vedvarende inntektene fra abonnentene foreningen skaffer. Og på toppen av det, gir vi enda 5 prosent som vi øremerker Åssia-fondet for foreldre som ikke har råd til å betale kontingenten for barna sine. For alle skal med!

Levende bydeler

Våre BY-aviser ønsker å bidra levende bydeler på vår digitale måte. Ved å sette idretten i sentrum, håper vi at vi også kan bidra til økt rekruttering til idrettslagene – for folkehelsens skyld. Det er kostbart å drive aktiviteter hver dag for flere aldersgrupper. Mye dugnad og frivillig arbeid ligger bak, og disse gjør virkelig en fantastisk jobb.

Spalteplass til dere

BY Drammen har 13 bydeler. Vi håper at idrettslagene i hver bydel vil være med oss. Vi vet det er vanskelig å få lokalavisene til å skrive om breddeidrett og barneidrett – det er ikke stort nok for avisene. For oss er det ikke bare stort nok – vi vil det skal være hovedsakene på lokalsidene våre. Om du bor på Konnerud, i Mjøndalen, Svelvik eller Åskollen – idrett er viktig, og barna er viktigst av alt. Idrettslagene jobber hardt og utrettelig for at barna våre skal ha positive innslag på fritiden sin. De skaper vennskap, lagånd, konkurranseinstinkt og en heiakultur som er viktig langt utover det som foregår i hallene og på banene. De skal slippe å kjempe om spalteplassen.

BY inkluderer

Det skjer mye positivt på siden av idretten også. Bare tenk på alle foreldrene som deltar på dugnader og kjører ungene til og fra kamper. Disse foreldrene har kanskje andre ting de er opptatt av også, og med abonnement i BY kan de skrive så mye de vil om det. Kanskje de er medlemmer av velforeningen, historielaget, strikkeklubb eller en frivillig organisasjon – vi har spalteplass til det også. Kanskje er det politikere i foreldregruppene – eller tilhørighet til religiøse samfunn. BY inkluderer! Hvem enn du er, hva enn du tror på eller har som interesser – våre spalter er åpne for alle.

BY er redaktørstyrt, og vi følger pressens etiske regler. Derfor blir alle innlegg og kommentarer til innlegg lest gjennom og kontrollert før de publiseres.

Ta kontakt med oss!

Er du leder i et idrettsforening, ta gjerne kontakt med oss. Vi kommer gjerne på besøk for å fortelle mer om hvordan ting foregår hos oss. Vi lager siden til din forening på den aktuelle lokalsiden, og vi trykker opp flyers som medlemmene kan bruke når de skal ut og selge abonnement. Vi gir gjerne et raskt kurs til trenere og lagledere på hvordan de skal skrive og hva de skal skrive om, og vi har til og med laget et skjema som kan fylles ut for å gjøre det veldig enkelt. Det er veldig enkelt å publisere hos oss.

Ring 46 12 87 73, så setter vi i gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *