heading2
meny
topp_3
annonse_1140x150
three person pointing the silver laptop computer

Hvorfor annonsere i BY avisene?

På toppen ser du en faksimile av en BY avis. Vi har nylig startet opp i Moss og gir derfor gode priser over hele «fjøla», så benytt anledningen nå! Så hvorfor annonsere i BY?

Vel, vår dedikasjon til lokalbefolkningen i byer vi har etablert oss i betyr at dine annonser vil nå en målrettet og engasjert lokalbefolkning som verdsetter lokale produkter og tjenester. Dette skaper en unik mulighet for din bedrift å bygge en sterk lokal tilstedeværelse. Vi er foreløpig i Moss, Tønsberg, Sandefjord, Horten, Drammen og Bærum.

Vi tilbyr et bredt spekter av annonseringspakker, fra tradisjonelle bannerannonser til mer kreative løsninger som sponsede artikler.

Vi håper du blir med nå når det fremdeles er «tidlige dager», og vi ser frem til å hjelpe din bedrift å vokse og trives i vårt fellesskap.

Åpningstilbud!
Toppbanner
Den beste plasseringen...
19.900,-
15.000,-
/12 mnd.
Kommer på ALLE sidene
Supersynbar!
Varer i 12 måneder
Åpningstilbud!
Dekk 2, 3 og bunn
Alle godt synbare på forsiden!
19.900,-
15.000,-
/12 mnd.
Synbare plasseringer
Maks 4 annonser i rotasjon
Varer i 12 måneder
Åpningstilbud!
Slider
Langt opp på forsiden...
12.000,-
8.000,-
/12 mnd.
Synbare plasseringer
4 annonser synes samtidig
Varer i 12 måneder

Betingelser

Alle priser er uten m.v.a. Produksjonstillegg for å lage en annonse er en svært konkurransedyktig fastpris på 500,- + mva. Vi er blitt en smule kjent for kvaliteten på annonsene, ta gjerne en titt i avisene våre, hvor de fleste annonsene pr. i dag er lagd av oss. Annonsene som blir laget for deg vil også fritt kunne benyttes «for evig og alltid» i andre medie hvis kunde ønsker dette. Prat med oss om format og filtype hvis du lager/får laget annonsen selv. Ta kontakt med våre selgere i HEKE AS for videre dialog på denne mailen.

person holding black and white pen