Nøtterøy sterkt representert i NM for unge entreprenører

Over 13.000 elever har i år etablert til sammen 2.500 ungdomsbedrifter, og gjennom regionale finaler er de 67 beste kvalifisert til å konkurrere under NM Ungdomsbedrift på Nova Spektrum i Lillestrøm 7. mai. Dette nasjonale arrangementet, organisert av Ungt Entreprenørskap Norge, byr på et mangfold av innovative løsninger og kreative produkter presentert av ungdommer fra hele landet.

Fra gjenbruk og gummigranulatløsning til sosialt entreprenørskap, bærekraftige konstruksjonselementer og viktige teknologiske innovasjoner. Årets ungdomsbedriftene dekker et bredt spekter av industrier og initiativer. Arrangementet vil bestå av standpresentasjoner, pitchekonkurranser, og juryintervjuer, hvor ungdommene får muligheten til å imponere jurymedlemmer bestående av ledere fra arbeidsliv og politikk.

-Årets NM for ungdomsbedrifter viser en utrolig skaperkraft blant norske ungdommer. Vi ser frem til å utforske og feire deres kreative ideer og innovative løsninger, som ikke bare representerer neste generasjons entreprenører, men også fremtidige ledere og arbeidstakere, uttaler Grete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Det blir totalt delt ut 15 priser under årets NM, og vinneren av den gjeveste prisen, «Norges Beste Ungdomsbedrift», vil få æren av å representere Norge i den europeiske finalen Gen-E, som avholdes i Catania, Italia 2-5 juli.

Nøtterøy sterkt representert

FutureFemme UB, Nøtterøy videregående skole

FutureFemme UB utvikler et varmebelte som skal hjelpe kvinner som sliter med mensensmerter. Beltet er først og fremst laget for kvinner, men det kan også lindre andre magesmerter eller ryggsmerter. FutureFemme UB går på studiespesialiserende.

Les mer: https://www.ue.no/vestfoldogte…

SnakkOm UB, Nøtterøy videregående skole

SnakkOm UB hjelper ungdom og deres foreldre med å forstå ungdomstiden og forbedre kommunikasjon mellom generasjonene, gjennom en bok med tilhørende nettside. SnakkOm UB går på studiespesialiserende.

Les mer: https://www.ue.no/vestfoldogte…

BeSafe UB, Nøtterøy videregående skole

BeSafe UB vil utvikle og selge et innovativt kit med lokk til glass, flasker og bokser som vil øke sikkerheten og tryggheten til unge jenter for å ikke bli dopet ned mellom 16-25 år på sosiale arrangementer og fester. BeSafe går på studiespesialiserende.

Les mer: https://www.ue.no/vestfoldogte…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *